Nokia 2600

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 2600 nya éta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 107 x 46 x 20 mm kalawan beurat 94 gram.

Fitur[édit | sunting sumber]

  • Tombol navigasi 4 arah
  • SMS
  • EMS
  • Obrolan
  • Polifonik
  • Monofonik
  • Kaulinan
    • Mobile Soccer
    • Bounce
    • Nature Park
  • Radio FM

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg