Nokia 2651

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 2651 nyaéta produk telepon keupeul kahiji nu dirilis ku pausahaan Nokia kalawan tingkat clamshell. Vérsi Éropa ti telepon keupeul ieu nyaéta Nokia 2650

Spesifikasi[édit | sunting sumber]

Fitur Spésifikasi
Rupa Clamshell
Sistim Operasi Series 40 Version 1
GSM frékuénsi 850/1900 MHz
GPRS Class 4 (3+1 slots), 24 - 36 kbit/s
EDGE (EGPRS) Euweuh
UMTS/WCDMA (3G) Euweuh
Layar utama CSTN Matrix,4096 colors, 128 x 128 pixels
Kaméra Euweuh
Rekaman Vidéo Euweuh
MMS Aya
Panggilan Vidéo Euweuh
PoC Euweuh
Dukungan Java Enya, MIDP 1.0, CLDC 1.0
Mémori internal 977KB
Slot kartu mémori Euweuh
Bluetooth Euweuh
Infrared Euweuh
Data cable support Euweuh
Browser WAP 1.2.1 XHTML
Surélék Euweuh
Panyetél Musik Euweuh
Radio Euweuh
Panyetél Vidéo Euweuh
Nada dering polifonik Yes, 4 channels, monophonic
Nada dering MP3 Euweuh
HF speakerphone Euweuh
Modus Offline Euweuh
Bateré Li-Ion 760 mAh (BL-4C)
Wanci ngomomng 3 Hours
Wanci siaga 12+ days (300 hours)
Beurat 96 grams
Ukuran 85 x 46 x 23 mm, 77 cc
Kasadiaan Q2 2004


Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg