Nokia 2600 klasik

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 2600 klasik nya éta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 109.6 x 46.7 x 12 mm kalawan beurat 73,2 gram.

Fitur & Komponén[édit | sunting sumber]

  • Layar TFT, 65K warna
  • Mémori internal 10 MB
  • Bluetooth v2.0
  • Kaméra VGA, 640x480 piksel
  • SMS
  • MMS
  • Email
  • Java MIDP 2.0
  • Kaulinan
  • Radio FM
  • Bateré Li-Ion 870 mAh (BL-5BT)

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg