Nokia 5310

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 5310 XpressMusic nyaéta hiji produk telepon keupeul nu diproduksi ku Nokia.

Diménsi[édit | sunting sumber]

  • Ukuran: 103.8 x 44.7 x 9.9 mm, 44.8 cc
  • Beurat : 71 g

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Nokia wordmark.svg