Nokia C5-00

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia C5-00 mangrupakeun hiji telepon keupeul Nokia séri C nu kahijia kalawan sistem operasi Symbian. Nokia C5-00 maké panutup tukang nu dijieunna ti baja antikarat.

Fitur jeung komponén[édit | sunting sumber]

  • Kaméra 5 megapiksel (2.584 x 1.936 piksel) kalawan Lampu kilat LED (Primer)
  • Kaméra VGA (640 x 480 piksel) (sékundér)
  • SMS
  • MMS
  • Nokia Messaging
  • Mémori internal: 270 MB
  • Slot kartu mémori microSD nepi ka 16 GB
  • Kaulinan
  • Radio
  • Music player
  • Internet
  • Bluetooth vérsi 2.0
  • USB 2.0
  • Paréntah sora
  • GPS jeung peta digital
  • Bateré Li-Ion BL-5CT 1.050 mAh

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg