Nokia 1650

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 1650 nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 104.2 x 43.8 x 17.8 mm kalawan beurat 80 gram.

Fitur & Komponén[édit | sunting sumber]

  • SMS
  • EMS
  • Instant Messaging
  • Polifonik
  • Kaulinan
    • Snake Xenzia
    • Beach Rally
    • Soccer League
  • Radio FM
  • Bateré Li-Ion 1020 mAh (BL-5C)

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg