Nokia 3120 klasik

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 3120 klasik nyaéta hiji produk telepon keupeul Nokia nu dipublikasikeun dina taun 2008.

Nokia wordmark.svg