Nokia 3120

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 3120 mangrupakeun hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 102 x 43 x 20 mm kalawan beurat 84 gram.

Fitur & Komponén[édit | sunting sumber]

  • SMS
  • MMS
  • Polifonik
  • Kaulinan
    • Snake EX2
    • Beach Rally
    • Nature Park
  • Radio FM
  • Instant Messaging
  • Java MIDP 2.0
  • Bateré Li-Ion 820 mAh (BL-5C)

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg