Nokia 2630

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 2630 nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 105 x 45 x 9.9 mm kalawan beurat 66 gram.

Fitur[édit | sunting sumber]

  • Tombol gulir 4 arah
  • Kaméra digital VGA, 640x480 piksel
  • SMS
  • MMS
  • Email
  • Instant Messaging
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Radio FM
  • Bluetooth v2.0
  • Java MIDP 2.0
  • Bateré Li-Ion 700 mAh (BL-4B)

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg