Pamaké:SU26Ilham

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nepangkeun simkuring Ilham Nurwansah pamilon Sundapedia 2011 pasanggiri nulis dina Wikipedia Basa Sunda.


Tulisan hanca:

Jirangan 1[édit | sunting sumber]

Artikel utama[édit | sunting sumber]

  1. Ubuntu (teu diitung dina pasanggiri Sundapedia)
  2. Hortikultura
  3. Jangari

Artikel taratas[édit | sunting sumber]

  1. Kidul

Jirangan 2[édit | sunting sumber]

Artikel Sampurna[édit | sunting sumber]

Artikel Taratas[édit | sunting sumber]

  1. Seni Pintonan
  2. Seminar
  3. Psikolinguistik
  4. Kandaga Kecap
  5. Opera
  6. Kebon Raya Cibodas
  7. Tipografi
  8. Radén Tjétjé Somantri
  9. Fotografi (poho asup log)
  10. Pager
  11. Pantun Baduy
  12. Anakronismeu
  13. Suyadi
  14. Basisir Jayanti
  15. Curug Citambur
  16. Basisir Apra
  17. Basisir Sérég
  18. Curug Cibeureum
  19. TVRI
  20. RCTI
  21. SCTV
  22. Sir Isaac Newton
  23. Alessandro Volta
  24. Aristoteles
  25. Arthur Compton
  26. Blaise Pascal
  27. Carl Friedrich Gauss
  28. Charles-Augustin de Coulomb
  29. Christian Doppler

Jirangan 3[édit | sunting sumber]

Artikel Sampurna[édit | sunting sumber]

  • Can aya

Artikel Taratas[édit | sunting sumber]

  1. Daniel Bernoulli
  2. Democritus
  3. Edwin Hubble
  4. Ernst Mach(poho asup log)
  5. Ernest Rutherford‎
  6. Erwin Schrödinger
  7. Evangelista Torricelli
  8. Gabriel Fahrenheit‎
  9. Galileo Galilei
  10. Georg Ohm
  11. Gottfried Wilhelm Leibniz
  12. Gustav Kirchhoff
  13. Giovanni Battista Venturi
  14. Heinrich Rudolf Hertz
  15. Hermann von Helmholtz‎
  16. Hendrik Antoon Lorentz‎
  17. Irving Langmuir
  18. James Chadwick
  19. Jean-Baptiste Biot‎
  20. Johannes Diderik van der Waals‎
  21. John Dalton
  22. John Henry Poynting
  23. John Joseph Montgomery
  24. Joseph Fourier

Artikel teu diitung[édit | sunting sumber]

  1. Baharuddin Jusuf Habibie (artikel ieu manahoréng geus aya nu nulis kalawan judul Bacharuddin Jusuf Habibie. Artikel ieu rupina moal lebet kana étangan taratas)
Logo pasanggiri nulis Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011" Pamilon pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011"
Banrstar-SU.png Sundapédia 2011
"Béntang Sundapédia 2011" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina pasanggiri nulis "Sundapédia 2011" dina Wikipédia basa Sunda. '
Banrstar-SU.png