Wikipedia:Keur lumangsung/Oktober 2006

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
1 Oktober 2006 (Minggu) édit jujutan awaskeuneun
  • Pesawat Boeing 737 bogana maskapai penerbangan GOL, Brasil nu ragrag 29/9 di Amazon geus kapanggih. Diperkirakeun 150 urang panumpangna tiwas. (detik)
2 Oktober 2006 (Senén) édit jujutan awaskeuneun
3 Oktober 2006 (Salasa) édit jujutan awaskeuneun
4 Oktober 2006 (Rebo) édit jujutan awaskeuneun
5 Oktober 2006 (Kemis) édit jujutan awaskeuneun
6 Oktober 2006 (Jumaah) édit jujutan awaskeuneun
7 Oktober 2006 (Saptu) édit jujutan awaskeuneun
8 Oktober 2006 (Minggu) édit jujutan awaskeuneun
9 Oktober 2006 (Senén) édit jujutan awaskeuneun
10 Oktober 2006 (Salasa) édit jujutan awaskeuneun
11 Oktober 2006 (Rebo) édit jujutan awaskeuneun
12 Oktober 2006 (Kemis) édit jujutan awaskeuneun
13 Oktober 2006 (Jumaah) édit jujutan awaskeuneun
Grameen Yunus Dec 04.jpg
Muhammad Yunus
14 Oktober 2006 (Saptu) édit jujutan awaskeuneun
  • Gubernur Afganistan ampir keuna bom nalika diserang waktu rék indit digawé. Hiji bom keuna kana mobil konvoi panghareupna. Gubernur lolos tina pati, tapi salah saurang kolégana tiwas. (detik)


17 Oktober 2006 (Salasa) édit jujutan awaskeuneun
  • Pangeusi Amérika Sarikat nepi ka 300,000,000 dina jam 07:46 ET (11:46 UTC). (CNN)
  • Koréa Kalér nyarita yén PBB sacara éféktif geus nyatakeun perang ka nagara éta lamun nerapkeun sangsi kana ujicoba nuklir Koréa Kalér. (AP via CBS)
  • Militér Fiji ngaluarkeun ultimatum ka pamaréntah pikeun ngeureunkeun undang-undang nu bakal méré amnésti ka pupuhu kudéta 2000, atawa lamun henteu kudu eureun tina jabatannana. (SMH)
18 Oktober 2006 (Rebo) édit jujutan awaskeuneun
19 Oktober 2006 (Kemis) édit jujutan awaskeuneun
26 Oktober 2006 (Kemis) édit jujutan awaskeuneun
  • ExxonMobil Corp., pausahaan minyak panggedéna di dunya, nyebutkeun yén pemasukan bersihna dina kuartal katilu naék jadi USD $10.5 miliar ti $9.92 miliar alatan naékna harga minyak atah. Ieu mangrupa diarikna kauntungan kuartal pangluhurna kadua keur pausahaan Amérika Sarikat. (Bloomberg)
27 Oktober 2006 (Jumaah) édit jujutan awaskeuneun
  • Ford Taurus nutup assembly line panungtungan. Pabrik Ford di Atlanta, USA, tutup sarta 2.000 pagawéna dieureunkeun samentara. MSNBC
28 Oktober 2006 (Saptu) édit jujutan awaskeuneun
  • Sakedikna 42 urang tiwas dina tabrakan beus di Nepal. (BBC)
29 Oktober 2006 (Minggu) édit jujutan awaskeuneun
30 Oktober 2006 (Senén) édit jujutan awaskeuneun
31 Oktober 2006 (Salasa) édit jujutan awaskeuneun