Rayon Barda

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Bərdə
—  Rayon  —
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Barda
Nagara Bandéra Azerbaijan Azerbaijan
Ibu kota Barda
Aréa
 - Total 960 km2
Populasi (Sénsus 1999)
 - Total 129.600
 Kapadetan 135/km²
Kode pos 0900
Kode telepon 110

Barda (Bərdə) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan, kalawan ibu kotana di Barda.

Citakan:Barda Rayon