Rayon Barda

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Bərdə
Rayon
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Barda
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Barda
Nagara Bandéra Azerbaijan Azerbaijan
Ibu kota Barda
Aréa
 • Total 960 km2 (370 sq mi)
Populasi (Sénsus 1999)
 • Total 129.600
 • Dénsitas 140/km2 (350/sq mi)
Kode pos 0900
Kode telepon 110

Barda (Bərdə) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan, kalawan ibu kotana di Barda.

Citakan:Barda Rayon