Rayon Babek

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Babek
Rayon
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Babek
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Babek
Nagara Azerbaijan
Aréa
 • Total 1.170 km2 (450 sq mi)
Populasi (Sénsus 1999)
 • Total 71.400
 • Dénsitas 61/km2 (160/sq mi)
Kode pos 6700
Kode telepon 0136

Babek atanapi Babak (Basa Azerbaijan: Babək) nyaéta hiji raion di Azerbaijan dina Républik Otonom Nakhchivan.

Citakan:Babek Rayon