Rayon Babek

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Babek
—  Rayon  —
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Babek
Nagara Azerbaijan
Aréa
 - Total 1.170 km2
Populasi (Sénsus 1999)
 - Total 71.400
 Kapadetan 61/km²
Kode pos 6700
Kode telepon 0136

Babek atanapi Babak (Basa Azerbaijan: Babək) nyaéta hiji raion di Azerbaijan dina Républik Otonom Nakhchivan.

Citakan:Babek Rayon