Rayon Imishli

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
İmişli Rayon
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Imisli
Populasi (Sénsus 1999): 104.026
Aréa (km2.): 1.820
Kode telepon: 0154
Ibu kota: İmişli

Imishli (İmişli) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan.

Citakan:Imishli Rayon