Rayon Sharur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Sharur

Sharur (Basa Azerbaijan: Şərur) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan di Républik Otonom Nakhchivan.

Citakan:Sharur Rayon