Stepanakert

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Stepanakert
Ստեփանակերտ
Khankendi
(Xankəndi)
—  Kota  —
Stepanakert
Stepanakert is located in Azerbaijan
Stepanakert
Koordinat: Citakan:Xb 39°48′55″N 46°45′7″E / 39.81528, 46.75194Koordinat: Citakan:Xb 39°48′55″N 46°45′7″E / 39.81528, 46.75194
Nagara
Nagara nu teu diakuan
Bandéra Azerbaijan Azerbaijan (de jure)
Bandéra Républik Nagorno-Karabakh Nagorno-Karabakh (de facto)
Propinsi Stepanakert (Kota)
Kaluhuran 813 m (2.670 ft)
Populasi (2010)[1]
 - Total 53.000

Stepanakert (Basa Arménia: Ստեփանակերտ; Basa Azerbaijan: Xankəndi) nyaéta kota panggedéna jeung ibu kota Nagorno-Karabakh, hiji républik merdika de facto, sanajan internasionalna diakuan salkau bagian ti Azerbaijan.[2]

Galeri[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Results of 2005 census of the Nagorno-Karabakh Republic. Republic of Nagorno-Karabakh. p. 47.
  2. "Regions and territories: Nagorno-Karabakh." BBC News. Last updated May 21, 2010. Retrieved July 23, 2009.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca



Citakan:Administrative divisions of the Nagorno-Karabakh Republic Citakan:List of European capitals by region

Citakan:Azerbaijan-geo-stub