Rayon Lankaran

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Pikeun kotana, tingali Lankaran
Rayon Lankaran (Lənkəran)
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Lankaran
Populasi (Sénsus 1999): 197.500
Aréa (km2.): 1.540
Kode telepon: 0171

Lankaran (Lenkoran, Lənkəran) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Lankaran Rayon