Rayon Shaki

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Shaki

Shaki (Şəki), (Sheki), nyaéta hiji rayon di Azerbaijan.

Citakan:Shaki Rayon