Rayon Khojali

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Khojali

Khojali (Basa Azerbaijan: Xocalı), atanapi Khojaly, Khodjaly, Hojaly, nyaéta hiji rayon di Azerbaijan, dina kakawasaan séparatis Nagorno-Karabakh.

Tingal ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Khojali Rayon Koordinat: 39°54′N 46°47′E / 39.900°N 46.783°E / 39.900; 46.783