Rayon Shabran

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Rayon Şabran
Peta Azerbaijan némbongkeun Rayon Şabran
Populasi (2010): 52.000
Aréa (km2.): 1.739
Kode telepon: 115
Ibu kota: Dəvəçi

Shabran (Şabran) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Baheulana ngaranna Davachi.

Citakan:Davachi Rayon