Rayon Goygol

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Goygol
Pikeun Xanlar di ladang minyak Bibi Eybat, tingali Baku jeung Ladang Minyak Baku.

Goygol (Basa Azerbaijan: Göygöl) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan beulah kalér-kulon. Bahuelana kawanoh salaku Khanlar, ngaranna dirobah jadi "Goygol" dumasar Dano Goygol, ku kaputusan Parlemén Azerbaijan dina 25 April 2008.[1][2] Puseur administratif rayon ieu nyaéta Kota Goygol.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Citakan:Goygol Rayon

Koordinat: 40°35′N 46°18′E / 40.583°N 46.300°E / 40.583; 46.300Citakan:Azerbaijan-geo-stub