Rayon Gobustan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Qobustan

Gobustan nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Puseur administratifna, Qobustan (sanés Qobustan, Baku) kawanoh salaku Maraza nepi ka 2009, sarta aya kira-kira di 50 mil kuloneun Baku.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Gobustan Rayon

Citakan:Gobustan-geo-stub

Koordinat: 40°32′06″N 48°55′16″E / 40.53500°N 48.92111°E / 40.53500; 48.92111