Rayon Lachin

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Rayon Lachin (Laçın)
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Lacin
Populasi: (Sénsus Soviét, 1989) 47.339[1]
(Data resmi Azerbaijan 1 Januari 2009) 72.000[2]
Aréa (km2.): 1.840

Lachin (Basa Azerbaijan: Laçın) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Ibu kotana nyaéta Kota Lachin. Wewengkon ieu geus aya dina kakawasaan Républik Nagorno-Karabakh, salaku bagian ti Propinsi Qashatagh, saprak Perang Nagorno-Karabakh.

Distrik otonom Kurdi[édit | sunting sumber]

Searchtool.svg
 Tingali ogé: Kurdistan Uyezd.

Antawis 1923 nepi ka 1929,[3] Lachin diadegkeun alaku Kurdistan Uyezd, hiji distrik otonom Soviét.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Lachin Rayon

Koordinat: 39°38′0″N 46°33′0″E / 39.63333°N 46.55000°E / 39.63333; 46.55000Citakan:Azerbaijan-geo-stub