Rayon Balakan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Balakən
—  Rayon  —
Pameuntasan wates internasional ti Géorgia ka Balakan
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Balakan
Nagara Bandéra Azerbaijan Azerbaijan
Diadegkeun 8 Agustus 1930
Ibu kota Balakən
Aréa
 - Total 920 km2
Populasi (2010)[1]
 - Total 90.300
 Kapadetan 98,2/km²
Kode pos 0800
Kode telepon 0119

Balakan (Basa Azerbaijan: Balakən; Basa Géorgia: ბელაქანი, Belakani) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan beulah kalér-kulon. Rayon ieu wawatesan jeung Géorgia di kidul jeung kulon sarta jeung Rusia di wétan jeung kalér. Aya pameuntasan wates Azerbaijan-Géorgia di Postbina di rayon ieu.

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. The State Statistical Committee of the Azerbaijan Republic

Citakan:Balakan Rayon Citakan:Azerbaijan-geo-stub