Rayon Balakan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Balakən
Rayon
Pameuntasan wates internasional ti Géorgia ka Balakan
Pameuntasan wates internasional ti Géorgia ka Balakan
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Balakan
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Balakan
Nagara Bandéra Azerbaijan Azerbaijan
Diadegkeun 8 Agustus 1930
Ibu kota Balakən
Aréa
 • Total 920 km2 (360 sq mi)
Populasi (2010)[1]
 • Total 90.300
 • Dénsitas 98/km2 (250/sq mi)
Kode pos 0800
Kode telepon 0119

Balakan (Basa Azerbaijan: Balakən; Basa Géorgia: ბელაქანი, Belakani) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan beulah kalér-kulon. Rayon ieu wawatesan jeung Géorgia di kidul jeung kulon sarta jeung Rusia di wétan jeung kalér. Aya pameuntasan wates Azerbaijan-Géorgia di Postbina di rayon ieu.

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. The State Statistical Committee of the Azerbaijan Republic

Citakan:Balakan Rayon Citakan:Azerbaijan-geo-stub