Rayon Khojavend

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Pikeun désa di Rayon Aghjabadi, tingali Xocavənd, Aghjabadi.
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Xocavand

Khojavend (Basa Azerbaijan: Xocavənd) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan, dina kakawasaan séparatis Nagorno-Karabakh.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Khojavend Rayon