Rayon Shamakhi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Koordinat: 40°38′N 48°40′E / 40.633°N 48.667°E / 40.633; 48.667

Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Samakhi

Shamakhi atanapi Shamakhy (Basa Azerbaijan: Şamaxı) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan, sarta hiji kota di jerona.

Galeri[édit | sunting sumber]

Sumber jeung pustaka[édit | sunting sumber]

  • Каталог землетрясений Российской Империи (The Catalogue of the Earthquakes in the Russian Empire).
  •  Artikel ieu miboga téks ti hiji publikasi ayeuna domain umumEncyclopædia Britannica (11th). (1911). Cambridge University Press. 

Citakan:Shamakhi Rayon

Citakan:Azerbaijan-geo-stub