Wewengkon Tōhoku

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wewengkon Tōhoku, Jepang.

Wewengkon Tōhoku (東北地方 Tōhoku-chihō?) nyaeta wewengkon Jepang sacara geografi. Tōhoku nyaeta Basa Jepang keur "kaler-wetan," tur wewengkon Tōhoku ngawengku bagean kaler-wetan Honshū, pulo panggedena di Jepang. Wewengkon ieu disebut oge Michinoku (みちのく?).


Tempo oge[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg   Tingali ogé Wewengkon Tōhoku di Wikivoyage

Rujukan[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg