Rayon Shahbuz

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Shahbuz

Shakhbuz (Şahbuz) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan dina Républik Otonom Nakhchivan.

Citakan:Shakhbuz Rayon