Mordovia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Lokasi Mordovia di Rusia
Mordovia03.png

Mordovia mangrupa hiji Subjék Féderal Rusia. Subjék ieu miboga luas aréa 26.200 km² jeung populasi 888.766 km&sup2, kalawan kapadetan 33,9 jiwa/km². Ibu kotana nyaéta Saransk.

Bandéra Mordovia



Countries.png