Wikipedia:Keur lumangsung/Nopémber 2006

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
1 Nopémber 2006 (Rebo) édit jujutan awaskeuneun
2 Nopémber 2006 (Kemis) édit jujutan awaskeuneun
3 Nopémber 2006 (Jumaah) édit jujutan awaskeuneun
4 Nopémber 2006 (Saptu) édit jujutan awaskeuneun
5 Nopémber 2006 (Minggu) édit jujutan awaskeuneun
6 Nopémber 2006 (Senén) édit jujutan awaskeuneun
7 Nopémber 2006 (Salasa) édit jujutan awaskeuneun
8 Nopémber 2006 (Rebo) édit jujutan awaskeuneun
  • Saeutikna 10 urang palastra sarta 30 urang séjénna tatu nalika bom ngabeledug di saluareun puseur pelatihan tentara di kulon kalér Pakistan. (BBC)
9 Nopémber 2006 (Kemis) édit jujutan awaskeuneun
10 Nopémber 2006 (Jumaah) édit jujutan awaskeuneun
11 Nopémber 2006 (Saptu) édit jujutan awaskeuneun
12 Nopémber 2006 (Minggu) édit jujutan awaskeuneun
13 Nopémber 2006 (Senén) édit jujutan awaskeuneun
14 Nopémber 2006 (Salasa) édit jujutan awaskeuneun
15 Nopémber 2006 (Rebo) édit jujutan awaskeuneun
16 Nopémber 2006 (Kemis) édit jujutan awaskeuneun
17 Nopémber 2006 (Jumaah) édit jujutan awaskeuneun
18 Nopémber 2006 (Saptu) édit jujutan awaskeuneun
19 Nopémber 2006 (Minggu) édit jujutan awaskeuneun
20 Nopémber 2006 (Senén) édit jujutan awaskeuneun
21 Nopémber 2006 (Salasa) édit jujutan awaskeuneun
22 Nopémber 2006 (Rebo) édit jujutan awaskeuneun
23 Nopémber 2006 (Kemis) édit jujutan awaskeuneun
24 Nopémber 2006 (Jumaah) édit jujutan awaskeuneun
28 Nopémber 2006 (Salasa) édit jujutan awaskeuneun
29 Nopémber 2006 (Rebo) édit jujutan awaskeuneun
30 Nopémber 2006 (Kemis) édit jujutan awaskeuneun