Béda révisi "Kabupatén Karawang"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
235 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
m
|web={{url|karawangkab.go.id}}
}}
'''Kabupatén Karawang''' mangrupa hiji [[kabupatén]] di [[Propinsi]] [[Jawa Barat]], [[Indonésia]]. Ibukotana nyaéta '''Karawang'''. Kabupatén ieu wawatesan jeung [[Kabupatén Bekasi]] tur [[Kabupatén Bogor]] di beulah kulon, [[Laut Jawa]] di beulah kalér, [[Kabupatén Subang]] di beulah wétan, [[Kabupatén Purwakarta]] di beulah wétan kidul, sarta [[Kabupatén Cianjur]] di beulah kiduleunnana.<ref name=”Rig”>{{Cite book | title = A Dictionary of the Sunda Language of Java| last = Jonathan| first =Rigg | publisher =Bataviaasch Genootschap van Kunsten en Wetenschappen | location =Universitas Harvard | year =1862 }}</ref>
 
 
== Topografi ==
2.061

éditan

Menu navigasi