Ichirō Hatoyama

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Ichiro Hatoyama

Ichirō Hatoyama (鳩山 一郎 Hatoyama Ichirō, babar 1 Januari 1883 di Tokyo, pupus 7 Maret 1959) nyaeta salah saurang pulitikus Jepang tur Perdana Mentri Jepang ka-52, 53 jeung 54, periodena ti 10 Désémber 1954 dugi ka 19 Maret 1955, saterusna ti 22 Nopémber 1955 jeung nepi ka 23 Désémber 1956.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg