Kakuei Tanaka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kakuei Tanaka (田中 角栄 Tanaka Kakuei 4 Méi 191816 Désémber 1993) nyaeta pulitikus Jepang jeung Perdana Mentri Jepang ka-64 jeung 65 ti 7 Juli 1972 dugi ka 22 Désémber 1972 tur ti 22 Désémber 1972 dygi ka 9 Désémber 1974. Anjeunna anggota nu panggedena pangaruh di Partai Demokrasi Liberal nepi ka pertengahan taun 1980-an, basa ragrag ti kakawasaan sanggeus sababaraha skandal.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg