Toshiki Kaifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Toshiki Kaifu dina taun 1991.

Toshiki Kaifu (海部 俊樹 Kaifu Toshiki?, babar 2 Januari 1931) nyaeta salah saurang pulitikus Jepang nu jadi Perdana Mentri Jepang ka-76 jeung 77 ti taun 1989 dugi ka 1991. Kaifu ngarupakeun Perdana Mentri panungtung dina kakawasaan Kaisar Shōwa.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Saméméhna
Sōsuke Uno
Perdana Mentri Jepang
1989–1991
Sanggeusna
Kiichi Miyazawa




Nulis.jpg