Shigeru Yoshida

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Dina Ngaran Jepang, ngaran kulawarga nyaeta Yoshida.
Shigeru Yoshida
Perdana Mentri Jepang
Perdana Mentri Jepang ka-45
Masa jabatan
22 Méi 1946 – 24 Méi,1947
Saméméhna Shidehara Kijuro
Sangguesna Katayama Tetsu
Perdana Mentri Jepang ka-48, 49, 50, 51
Masa jabatan
15 Oktober 1948 – 10 Désémber 1954
Saméméhna Ashida Hitoshi
Sangguesna Hatoyama Ichiro
Katerangan lian
Gumelar 22 Séptémber 1878
Tokyo, Jepang
Pupus 20 Oktober 1967 (yuswa 89)
Tokyo, Japan
Partéy pulitik Liberal
Pagawéan Cabinet Minister

Shigeru Yoshida (吉田 茂 Yoshida Shigeru?), 22 Séptémber 187820 Oktober 1967, nyaeta saurang diplomat jeung pulitikus Jepang tur jadi Perdana Mentri Jepang ti taun 1946 nepi ka 1947 jeung ti taun 1948 nepi ka 1954.

Saméméhna
Mamoru Shigemitsu
Mentri Luar Negri Jepang
1945–1947
Sanggeusna
Hitoshi Ashida
Saméméhna
Hitoshi Ashida
Mentri Luar Negri Jepang
1948–1954
Sanggeusna
Mamoru Shigemitsu


Nulis.jpg