Nobuyuki Abe

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abe Nobuyuki
Perdana Mentri Jepang
Perdana Mentri Jepang ka-36
Masa jabatan
30 Agustus 1939 – 1 Januari 1940
Saméméhna Hiranuma Kiichiro
Sangguesna Mitsumasa Yonai
Katerangan lian
Gumelar 24 Nopémber 1875
Kanazawa, Ishikawa Prefecture, Jepang
Pupus 7 Séptémber 1953 (yuswa 77)
Partéy pulitik none
Pagawéan general, Imperial Japanese Army
Governor-General of Korea

Nobuyuki Abe (阿部信行 Abe Nobuyuki?, 24 Nopémber 1875 - 7 Séptémber 1953) nyaeta jendral di Tentara Kaisar Jepang, Gubernur Jendral Korea, tur Perdana Mentri Jepang ka-36 from 30 Agustus 1939 dugi ka 16 Januari 1940.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Buku[édit | sunting sumber]

  • Barhart, Michael (1988). Japan Prepares for Total War: The Search for Economic Security, 1919-1941, Cornell University Press. ISBN 0-8014-9529-6.
  • Bix, Herbert B. (2001). Hirohito and the Making of Modern Japan, Harper Perennial. ISBN 0-06-093130-2.
  • Coox, Alvin D. (1990). Nomonhan: Japan Against Russia, 1939, Stanford University Press. ISBN 0-8047-1835-0.
  • Baudot, Marcel (1988). The Historical Encyclopedia or World War II, Facts on File Inc. ISBN 0-87196-401-5.
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Catetan[édit | sunting sumber]

Saméméhna
Hachiro Arita
Mentri Luar Negeri Jepang
1939
Sanggeusna
Kichisaburo Nomura
Saméméhna
Kuniaki Koiso
Governor-General of Korea
1944-1945
Sanggeusna
-


Nulis.jpg