Ra (kana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hiragana ら.
Katakana ラ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana, salah sahij kana dina Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Boh dina hiragana atawa katakana ditulis make dua garis sarta asalna tina karakter 良; tur dieja (IPA) [ɺ̠a].

Bentuk Rōmaji Hiragana Katakana
Normal r-
(ら行 ra-gyō)
ra
raa
, rah
らあ, らぁ
らー
ラア, ラァ
ラー

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Wiktionary-logo-en.png
Tempo , dina Wiktionary, kamus bébas.
Nulis.jpg