Re (kana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hiragana れ.
Katakana レ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana, salah sahiji kana basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Dina hiragana ditulis make dua garis, sedengkeun dina katakana ngan hiji. Duanana dieja (IPA) [ɺ̠e].

Bentuk Rōmaji Hiragana Katakana
Normal r-
(ら行 ra-gyō)
re
rei
ree
れい, れぃ
れえ, れぇ
れー
レイ, レィ
レエ, レェ
レー

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Wiktionary-logo-en.png
Tempo , dina Wiktionary, kamus bébas.
Nulis.jpg