Béda révisi "Sakha"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
15 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
r2.7.3) (bot Ngarobih: ba:Яҡут (Саха) Республикаһы; kosmetik perubahan
m (r2.7.3) (bot Nambih: vep:Saha (Jakutijan) Tazovaldkund)
m (r2.7.3) (bot Ngarobih: ba:Яҡут (Саха) Республикаһы; kosmetik perubahan)
:''Pikeun resénsi sastra [[weda]] dina agama [[Hindu]], tempo [[Sakha (weda)]]''
[[ImageGambar:RussiaSakha2005.png|200px|right|Lokasi Républik Sakha di Rusia]]
[[ImageGambar:Sakha-flag.png|thumb|250px|right|Bandéra Sakha]]
 
'''Sakha''' mangrupakeun ngaran [[Subjék Féderal Rusia]]. Subjék ieu miboga luas wewengkon 3.103.200 km² jeung mangrupakeun subjék panggedéna di [[Rusia]]. Populasina nya éta 949.280 jiwa ([[2002]]). Ibu kotana nya éta [[Yakutsk]].
 
[[ImageGambar:Udachnaya pipe.JPG|thumb|[[Pipa Udachnaya]]]]
 
{{Commonscat|Sakha}}
{{rusiaprov}}<br />
{{asia}}
{{administratif-nagara-stub}}
[[ar:ياقوتيا]]
[[az:Saxa Respublikası (Yakutiya)]]
[[ba:Яҡут (Саха) Республикаһы]]
[[bat-smg:Jakotėjė]]
[[be:Якуція]]
17.470

éditan

Menu navigasi