Gambar:Emblem-important.svg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Berkas asli(Koropak SVG, nominalna 48 × 48 piksel, ukuranana 896 bytes)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Ringkesna

Pedaran
English: Alert icon from Tango project.
Español: Icono de alerta del Proyecto Tango.
Titimangsa
Sumber The Tango! Desktop Project
Pangarang The people from the Tango! project
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
Public domain Karya ini dilepaskan ke domain umum oleh pemiliknya, The Tango Desktop Project. Lisensi ini berlaku di seluruh dunia.
Di sejumlah negara, tindakan ini tidak memungkinkan secara sah; bila seperti itu:
The Tango Desktop Project memberikan siapa pun hak untuk menggunakan karya ini untuk tujuan apa pun, tanpa persyaratan apa pun, kecuali yang ditetapkan oleh hukum.

Versi lainnya

[édit]
Derivative and similar icons include:
Emblem-question-yellow.svgCommons-emblem-query.svgAmbox ?.svgAmbox question.svgEmblem-question.svgZhwp Question Mark.svgAmbox blue question.svgEmblem-question-green.svgEmblem-question-red.svgHelp-browser-red.svgHelp-browser.svgHelp-browser - ar.svgGnome-dialog-question.svgStop question.svgQuestion Mark Icon - Blue Box withoutQuestionmarkBlur.svgAtlantisGlyphUnknown.svgIcon apps query.svgUnknown toxicity icon.svgBlue question mark icon.svgCircle-question (2).svgCircle-question-purple.svgCircle-question-orange.svgPictogram-voting-question.svgAmbox question-(c).svgEmblem-important-black.svgEmblem-important-blue.svgEmblem-important-green.svgEmblem-important-indigo.svgEmblem-important-pink.svgEmblem-important-red.svgEmblem-important-violet.svgEmblem-important-yellow.svgEmblem-wiki.svg

SVG genesis
Inkscape to text.svg
This icon was created with Inkscape, and then manually edited.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari20 Juni 2015 14.49'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 20 Juni 2015 14.4948 × 48 (896 bytes)Perhelionopt (using native SVG elements, without border also bit better rendering)
1 Oktober 2012 17.51'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 1 Oktober 2012 17.5148 × 48 (2 KB)PalosirkkaScrubbed with http://codedread.com/scour/
30 Méi 2007 00.44'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 30 Méi 2007 00.4448 × 48 (4 KB)King of HeartsCutting out Inkscape info to conserve space for an icon like this. If you intend to edit this image, please download the previous version.
1 Désémber 2005 05.41'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 1 Désémber 2005 05.4148 × 48 (8 KB)Sasa Stefanovic*'''Source:''' http://tango-project.org/ {{cc-by-sa-2.5}} Category:Tango project

Leuwih ti 100 kaca nutumbu ka ieu berkas. Béréndélan di handap némbongkeun 100 tutumbu kaca kahiji ka ieu berkas hungkul. Béréndélan lengkepna ogé aya.

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.

Métadata