Gambar:Nulis.jpg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Nulis.jpg(244 × 350 piksel, ukuran koropak: 20 KB, tipeu MIME: image/jpeg)
Domain publik

Gambar ieu dikaluarkeun ka domain publik ku nu nyepeng hak ciptana, hak ciptana geus kadaluwarsa, atawa mémang teu kawengku ku hak cipta. Ieu lumaku di sakuliah dunya.
Subject to disclaimer.

Ringkeusan[édit | édit sumber]

Beunang mulungan ti alam maya.

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari18 Méi 2005 10.45'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 18 Méi 2005 10.45244 × 350 (20 KB)Kumincir (obrolan | kontribusi)Beunang mulungan ti alam maya.
  • Anjeun teu bisa nimpah ieu berkas.

Leuwih ti 100 kaca nutumbu ka ieu berkas. Béréndélan di handap némbongkeun 100 tutumbu kaca kahiji ka ieu berkas hungkul. Béréndélan lengkepna ogé aya.

Métadata