Organisasi Sabilulungan Ékonomi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
'
[[Image:|125px|Bandéra {{{common_name}}}]] [[Image:|110px|Lambang ]]
Bandéra Lambang
Lagu:

Lokasi {{{common_name}}}


Ibukota
°′ °′
Kota panggedéna {{{largest_city}}}
Basa resmi
Pamaréntahan
 - Sékrétaris Jéndral Afghanistan Yahya Maroofi
'
{{{established_events}}}
{{{established_dates}}}
Wewengkon  
 - Total {{{area}}} km² ({{{area_rank}}})
  {{{areami²}}} sq mi 
 - Cai (%) {{{percent_water}}}
Populasi  
 - Perkiraan taun 2010 416,046,863 ([[Daptar nagara dumasar populasi|]])
 - Kapadetan {{{population_density}}}/km² ([[Daptar nagara dumasar kana kapadetan pangeusina|]])
{{{population_densitymi²}}}/sq mi 
GDP (PPP) 2010 (IMF) (éstimasi)
 - Total $2,697,037 million ([[Daptar nagara dumasar kana GDP (PPP)|]])
 - Perkapita $6,483 ([[Daptar nagara dumasar kana GDP (PPP) perkapita|]])
HDI () {{{HDI}}} ([[Daptar nagara dumasar kana Human Development Index|]]) – 
Mata uang ([[ISO 4217|]])
Wewengkon wanci (UTC{{{utc_offset}}})
Internét TLD
Kode telepon +

Organisasi Sabilulungan Ékonomi (Economic Cooperation Organization; ECO) nyaéta hiji organisasi antarpamaréntah nu dieusian ku 7 nagara Asia jeung 3 nagara Eurasia, bagian ti Uni Asia Kidul-Tengah. Tujuan umumna nyaéta pikeun ngadegkeun hiji pasar tunggal pikeun barang jeung jasa, sapertos Uni Éropa. Sékrétariat jeung departemén kabudayaanna aya di Tehran, kantor perékonomianna aya di Turki sarta kantor kaélmuanna aya di Pakistan.

Nagara anggota[édit | sunting sumber]

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Citakan:Regional organizations


Handshake (Workshop Cologne '06).jpeg