Wikipedia:Wiki Sabanda/daptar judul/A

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Perhatosan!

Daptar judul anu disadiakeun dina ieu kaca téh béréndélan éntri/judul anu aya di Ensiklopedi Indonesia wedalan IBVH, anu tangtuna maké basa Indonésia, ku kituna bakal aya judul anu pagedrug atawa geus aya dina basa Sundana. Upama manggihan judul anu geus ditulis vérsi basa Sundana, mangka artikel teu kudu dijieun, sarta teu asup itungan tulisan anu dipikabutuh. Pikeun nyingkahan pagawéan anu ganda (nulis artikel anu geus aya), leuwih hadé pariksa heula judul tulisan anu dipidangkeun dina ieu kaca kalawan versi basa Sundana.

Misalna: ular geus aya dina oray, jadi teu kudu ditulis deui dina artikel ular.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


  1. A
  2. AA
  3. AAC
  4. Aachen
  5. Aaltonen, Waino Voeldemar
  6. Aäron
  7. Aba-aba
  8. Abacus
  9. Abadan
  10. Abadi, Keabadian
  11. Abadiyya
  12. Abah
  13. Abandonemen
  14. Abar
  15. Abar otak darah
  16. Abattoir
  17. Abbas
  18. Abbas, Bani
  19. 'Abbas 1, Syah
  20. Abbe, Ernst
  21. Abbot, Charles Greeley
  22. Abdei
  23. Abdis
  24. Abdoel Rivai
  25. Abdomen
  26. Abdomen Akut
  27. Abdominal Dance
  28. 'Abdul 'Aziz Ibn Sa'ud
  29. Abdul Ghani An-Nabulsi
  30. Abdul Hadi
  31. Abdul Hakim
  32. Abdul Hamid Bin Tengku Haji Muhammad Saleh, Daeng
  33. Abdul Kadir Adabi
  34. Abdul Karim Al-Jili
  35. Abdullah, Basuki
  36. Abdullah Bin Abdulkadir Munsyi
  37. Abdullah Bin Abdul Rahman, Datuk
  38. Abdullah Bin Jahasy Al-Asadi
  39. Abdullah Bin Rawahah Al-Khazraji
  40. Abdullah Bin Salam
  41. Abdullah Bin Ubay Bin Salul
  42. Abdullah Bin Umar Bin Al-Khattab
  43. Abdullah Ibn Abdul Muthalib
  44. Abdullah Jewdat, Dr.
  45. Abdullah Philby
  46. Abdullah, Sultan Perak
  47. Abdullah Surio Subroto
  48. Abdullah Trijoto
  49. Abdullah Umar Lam U, Tgk Haji
  50. Abdul Majid Bin Hussein
  1. Abses ginjal
  2. Abses hati
  3. Abses kornea
  4. Abses perimandibular
  5. Abses Rahang
  6. Abses Sumsum Rahang
  7. Absis
  8. Absolusio
  9. Absolut
  10. Absolute address
  11. Absolute coding
  12. Absolutisme
  13. Absorbans
  14. Absorpsi
  15. Absorptimetri
  16. Absorptivitas
  17. ABS Proposals
  18. Abstinensi
  19. Abstinensia
  20. Abstract-Lyrical Dance
  21. Abstrak
  22. Abstraksi
  23. Abu Ali Al Hussain Ibn Abdallah Ibn Sina
  24. Abu Ayyub Al-Ansari
  25. Abubakar Aluwi Achsien, Haji
  26. Abu Bakar Ash Shiddik
  27. Abu Dhabi
  28. Abu gunungapi
  29. Abu Hanifah Gelar Datoek Maharadja Emas M.D., Prof. Dr.
  30. Abu Hanifah, Imam
  31. Abu Jahal
  32. Abu’l Abbas As-Saffah
  33. Abu Lahab
  34. Abu’l Faraj Al-Isfahani
  35. Abu Madhi, Ilya
  36. Abu Muslim Al Khurasany
  37. Abu Nawas, Hikayat
  38. Abung, Way
  39. Abu Nuwas
  40. Abu Sa’d B. Abil Khayr
  41. Abu Samah, Hikayat
  42. Abus de Pouvoir
  43. Abu Simbel
  44. Abu Sufyan B. Harb
  45. Abu Tammam
  46. Abu Thalib
  47. Abu Tulang
  48. Abu ‘Ubaidah Bin Al-Jarrah
  49. Abu ‘Ubayd Al-Harawi
  50. Abu Ya’kub Yusuf