Tuva

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Letak Tura di Rusia
Tuva republic map.png

Tuva mangrupakeun hiji Subjék Féderal Rusia. Subjék ieu miboga luas wewengkon 170.500 km² jeung populasi 307.900 jiwa (2010). Kapadetan 1,8 jiwa/km². Ibu kotana nya éta Kyzyl. Titik pangluhurna di Tuva nya éta Gunung Mongun-Tayga - 3.970 méter.

Bandéra Tuva


Gnome-home.svg