Tatarstan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lokasi Tatarstan di Rusia
Tatar03.png

Tatarstan mangrupakeun salahsahiji Subjék Féderal Rusia. Subjék féderal ieu miboga luas aréa 67.836,2 km², populasi 3.779.265 jiwa, kalawan kapadetan 55,6 jiwa/km². Ibu kotana nya éta Kazan (Qazan).

Bandéra Tatarstan

Tempo ogé[édit | sunting sumber]



Countries.png