Républik Altai

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lokasi Républik Altai di Rusia
Altai republic map.png

Républik Altai mangrupakeun ngaran Subjék Féderal Rusia. Subjék ieu miboga luas wewengkon 92.600 km² jeung populasi 202.947 jiwa (2002).[rujukan?] Kalawan kapadetan padumuk 2,2 jiwa/km². Ibu kotana nya éta Gorno-Altaysk.

Bandéra Républik Altai
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan



Gnome-home.svg