Mordovia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lokasi Mordovia di Rusia
Mordovia03.png

Mordovia mangrupakeun hiji Subjék Féderal Rusia. Subjék ieu miboga luas aréa 26.200 km² jeung populasi 888.766 km&sup2, kalawan kapadetan 33,9 jiwa/km². Ibu kotana nya éta Saransk.

Bandéra Mordovia



Countries.png