Mordovia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lokasi Mordovia di Rusia
Mordovia03.png

Mordovia mangrupakeun hiji Subjék Féderal Rusia. Subjék ieu miboga luas aréa 26.200 km² jeung populasi 888.766 km&sup2, kalawan kapadetan 33,9 jiwa/km². Ibu kotana nya éta Saransk.

Bandéra Mordovia
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca




Countries.png