Mari Él

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lokasi Mari Él di Rusia
MariEl03.png

Mari Él mangrupakeun salahsahiji Subjék Féderal Rusia. Républik ieu miboga luas aréa 23.200 km² jeung populasi 727.979 jiwa (2002), kalawan kapadetan 31,4 jiwa/km². Ibu kotana nya éta Yoshkar-Ola.

Bandéra Mari Él



Countries.png