Kabardino-Balkaria

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lokasi Kabardino-Balkaria di Rusia.
Kabardino Balkaria Republic map.png

Républik Kabardino-Balkar atawa Kabardino-Balkaria (basa Kabardia: Къэбэрдей-Балъкъэр Республикэ; basa Balkar: Къабарты-Малкъар Республика; basa Rusia: Кабарди́но-Балка́рская Респу́блика; Kabardino-Balkarskaya Respublika atawa Kabardino-Balkariya) mangrupakeun salahsahiji subjék féderal Rusia (hiji républik) nu aya di Kaukasus kalér. Legana nya éta 12.500 km². Padumukna aya 901.494 jiwa (2002) (kapadetan: 72,1 jiwa/km²). Ibu kotana nya éta Nalchik, upami puseur pamaréntahan aya di Tyrnyauz.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca