Khakassia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lokasi Khakassia di Rusia
Khakassia republic map.png

Khakassia mangrupakeun hiji Subjék Féderal Rusia. Républik ieu miboga luas wewengkon 61.900 km² jeung populasi 546.072 jiwa (2002). Ibu kotana nya éta Abakan.

Bandéra Khakassia
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan



Gnome-home.svg